luni, 18 mai 2009

It's a... deal :D



Ez iujuăl, io-s mai leneş şi m-am rătăcit pe plaiuri locale... (nu ca alţii care au fost harnici şi au postat încă o colecţie faină de vederi din capitala ungară)
Da' măcar, aşa ca un intermezzo fotografic, iată-mă-s, între budapestanele Gellért şi Dealul Cetăţii, pe orădeanul deal Ciuperca...




6 comentarii:

  1. uite c-ai pus degetul pe pasarea maiastra si s-o voalat filmul:))..frumos,dane..prima favorita..ce aer placut se simte!si da,hai sa laud aici si cadrele papuash-ului,pe care din invidie, nu le-am comentat la ele-acas'.ma facura dom'ne sa jinduiesc la plaiuri unguresti si nu-i a bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi transmite andrisantului Papuash laudele tale, dar şi colţurile roase de invidie (fotografică) la adresa cadrelor măiastru trase de el... Ce-om putea face şi cu dânsu? Are ochi bun... Nu facem nici o afacere dacă-l scăpăm în Dunăre la izvoare, prin Schwarzwald şi-l culegem la noi... are aparat foto din ăla wheather/water-proof :)) nu ca noi... Şi atunci să te ţii vederi din 4 ţări străbătute... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. supeeeeeeeeeeeeeeeeeeerb hahah

    pai da asta ma gandeam aseara, cum sa nu ai energie sa uiti de tine si de ceas cand esti cu prietenii printre atatea obiective turistice cu potential foto maxim, chiar treziti de pe la 2:30 AM. sa te pierzi printre liniile arhitecturale fantastice (adeca vorba aia superbe), adica zic si eu, acolo unde chiar ai ce sa fotografiezi si nu te pierzi in detalii comune, clasice si ai enjde mii de posibilitati de exprimare vizuala cum sa nu ai domle placere si rabdare sa le postprocesezi cand iti ramane o amintire atat de frumos intiparita.

    cat de restu' n-am ce zice, mai sunt o gramada de vazut si facut, sper sa se tina dan de cuvant sa ma arunce in dunare la nemtzi(sa ajungem noi acolo ca vad io cum scap heheh).

    multzam de cuvinte; si dane, faina rau prima, are atmosfera, culoare, e un cadru mai mult decat viu nota 10!

    sa dam citireeeeeeeeeeeeee !!!
    uhaaaaa, puls si tensiune sa avem, cheful vine lucrand

    RăspundețiȘtergere
  4. mmm
    neaparat trebuie sa ajung si eu pe acolo :D
    excelente!!!

    RăspundețiȘtergere