marți, 29 septembrie 2009

FelixOpel ediţia a III-a şi Coloana fără sfârşit




Şi dacă tot am în dotare aşa ceva şi mă întâlnesc - atât virtual cât şi real cu oameni faini, nu se putea să nu amintesc (deşi, recunosc, destul de târziu) de acest eveniment, FelixOpel ediţia a III-a şi Coloana fără sfârşit (evident, formată tot din autoturisme Opel).

Suntem aproape 40.000 de membri ai celei mai mari comunitati de posesori de Opel din Romania, reunita pe www.clubopel.com.
Pentru ca tastatura si mouse-ul nu mai sunt indeajuns, periodic ne intalnim in diferite locatii din tara.
In perioada 02-04 octombrie 2009, in Baile Felix si Oradea organizam o noua intalnire a membrilor comunitatii noastre.
Evenimentul l-am numit generic FelixOpel. Si pentru ca are loc a treia oara(al treilea an), evident, este Editia a III-a.
Pentru aceasta editie au confirmat prezenta peste 200 de persoane, cu peste 100 de masini, din 22 de judete ale Romaniei.
Cu aceasta ocazie, dorim sa realizam o coloana lunga de masini Opel, cat mai lunga. In memoria lui Brancusi, am numit-o generic "Coloana Fara Sfarsit".
Noi, bihorenii din aceasta comunitate, gazdele intalnirii, ne mandrim cu acest eveniment care deja a devenit traditie. Baile Felix si Oradea sunt singurele locatii unde are loc a treia intalnire nationala. Asta inseamna ca prietenilor nostri din tara le place aici. Si multi vin pentru asta din Bucuresti, Constanta, Neamt, Iasi, etc...
Profitam de aceste ocazii pentru a ne face prieteni noi, pentru a-i reintalni pe cei vechi, pentru a face schimb de experienta, pentru a afla noutati in domeniul auto, dar nu in ultimul rand pentru a ne promova orasul si judetul. La intalnirile de acest gen o sa avem masini (evident Opel) noi, masini care au fost noi, dar si masini care deja tind sa devina clasice, daca nu sunt deja.
Daca esti posesor al unui Opel, daca doar conduci un Opel, sau macar visezi un Opel, vino alaturi de noi in perioada 02-04.octombrie.2009 in Baile Felix la Complexul Verdi si nu uita ca sambata, 03.10.2009 organizam o coloana lunga de masini Opel.
Adauga si tu masina ta Opel la coloana noastra.

2 comentarii:

  1. Si daca tot ai fost pe acolo si banuiesc ca ai facut si ceva poze... nu ar strica sa pui si cateva aici... sau pe site....
    felicitari pentru masina arata ca noua....
    Mikyboy

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus câteva fotografii aici:
    http://throughlifelightandlens.blogspot.com/2009/10/felixopel-2009-reminiscente-fotografice.html
    Pe clubopel.com vei găsi mult mai multe.

    RăspundețiȘtergere