vineri, 18 septembrie 2009

Albuţa şi Sety - happy paws... September






Şi dacă tot am luat aşa o pauză de bloggărit, după cum se poate vedea, Sety se cam plictisea de una singură şi uite-aşa a apărut şi Alba (deocamdată Albuţa), o femelă de ciobănesc carpatin, având şi o rămurică de bucovinean prin arborele genealogic... Şi dacă doriţi să vedeţi cam cum arăta în urmă cu vreo 2 luni, iaca fotografiile astea.
Vă cam daţi seama cu ce îmi ocup timpul în ultima perioadă... îi mai trebuie cuiva calculator? :))
Albuţa este pregătită acum pentru a pleca de la apartament la casă şi la o imensă curte, unde sigur îi va plăcea de minune. Nu am ţinut-o aici decât o scurtă perioadă, până s-a acomodat şi socializat; a învăţat cu o repeziciune extraordinară cam cum stă treaba cu lesa şi zgarda, cu mersul la picior, cu plimbatul în parc şi socializatul cu alţi căţei şi oameni; nici urcatul sau coborâtul din bloc sau maşină nu mai reprezintă o problemă... doar apa şi îmbăiatul nu ne prea convin, dar trecem şi peste asta... Oricum, la curte, fericirea vine o dată cu libertatea :D
Şi să nu credeţi că aţi scăpat cu atât... Albuţa va mai reveni pe aici... atâta vreme cât va mai încăpea în spaţiul acesta, fie el şi virtual :))

to be continued...


















2 comentarii: