miercuri, 12 noiembrie 2008

Just another day... viaţă de câine :)

Nu ştiu cum se face, da' a mea căţeluşă - Sety - îmi face în fiecare zi cinste cu plimbări luuungi prin parc, prin cartier sau chiar pe terenurile întinse şi virane de la marginea cartierului, unde mergem să ne mai antrenăm cu păsările şi celelalte animăluţe care ne mai ies prin cale... Ce să fac? Pot refuza aşa ceva? Noooo :)
Noroc că mai avem cu noi o gaşcă de câini (şi boschetari şi de rasă) şi când ne adunăm toţi, gata-i chefu'; atunci să te ţii... dintr-o dată, nu ne mai ajung sutele de metri pătraţi la cât fugim... că deh... suntem câini de vânătoare :)
Iar cu sora noastră - Vizsla Diana - facem o echipă de stă lumea şi se uită la noi :D
Soră... vorba vine... Sety - metisă de Setter şi Diana - Vizsla... dar lumea nu prea face diferenţa... ce contează? Au aceeaşi culoare? Sunt surori :D
Subnutrite :)) aşa spun necunoscătorii... "Vai, da' nu le daţi de mâncare? Vaaai, da' slabe-s!" Ce să le mai explici? Că aşa sunt câinii de vânătoare? Că, spre deosebire de anumite exemplare umane obeze, câinii nu trebuie îndopaţi până la refuz... deşi zilnic vedem în plimbările noastre o groază de câini distruşi pe viaţă de nişte "crescători" inconştienţi care nu au nici cea mai mică idee despre cum se creşte, educă şi hrăneşte corect un câine... (şi dacă tot veni vorba de hrana pentru câini, să se ştie că aceste exemplare sunt aşa silfide tocmai din cauza faptului că ele ştiu că un kg de hrană uscată premium (aşa cum mănâncă ele... nu facem reclamă) costă 15 lei... şi uite aşa fac ele post negru, pentru sănătatea buzunarului nostru :))
Gata cu poveştile! Let's release the dogs out!

Play dead! :)
You're busted :)



Diana
Porunceşte, stăpâne!



Dan & Diana
We have a deal :)



Dau bine în poză?
Bright side / Dark side



Parcă am văzut eu ceva acolo...
Nişte păsări :)
Şi care e problema? Pot să fac aret şi cu jucăria în gură :D



Obiect cu aripi identificat...
Se află în raza armamentului din dotare...
Aştept comanda...
Dobor ţinta sau nu?



Cine zice că e uşoară vânătoarea...?
Take 5 :)



Pe loc repaus!
La pătrat! :)



Din nou în câmp (-ul muncii)
Un fazan, doi fazani...
Uau... ce de fripturi zburătoare... :))


9 comentarii:

  1. Esti un norocos, Dane ! Pai stii tu ca asa cum te iubeste Sety nu te va iubi nimeni probabil niciodata? Ea te iubeste neconditionat, pentru ea esti unicul si vei ramane cel mai bun, cel mai drag, esti totul pentru ea (sper ca nu ma insel asupra faptului ca e catelusa...)
    Fotografiile sunt excelente, imi plac aceste fotografii care surprind instantanee, ca macar cainii nu pozeaza, noi, oamenii suntem niste poseuri si jumatate ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţam fain, prieteni! Mă bucur că vă plac companioanele noastre de zi cu zi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce catei draguti :) Ai niste "portete" foarte reusite aici. Din partea mea multe plusuri pentru ultima fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe:) Multumesc, Sebastian, de plusuri! Chiar daca e ultima, este cea care imi place si mie cel mai mult. Desi conditiile fotografice in care a fost facuta nu au fost din cele mai bune (se lasa seara deja, lumina improprie...)

    RăspundețiȘtergere
  5. Lilisor, daca te grabesti putin, ia norocul sa iti iei pe gratis un puiut de cocker de la Chiscau, de la Muzeul lui Flutur... acolo ne-a aratat o nana grajdul calduros si curatin care erau catelusii si cu mama lor, alaturi de o Milka (vaca)... gratis.. numai sa ii iei si sa ii iubesti si sa ii cresti.

    RăspundețiȘtergere