marți, 27 mai 2008

Scott Wade - Arta făcută (din) praf

Până când mulţii "giga" de fotografii (care mă aşteaptă să dau cu pensula, bidineaua sau cu mătura) vor fi scoşi la lumina blogului, iaca mă dau pe net şi uite că mai găsesc şi chestii faine.
Nu m-am putut abţine să nu fiu ironic cu privire la titlul articolului de faţă, dar, cu toate acestea, mă înclin cu respect în faţa celui care a putut crea asemenea minunăţii din... praf.
Am dat peste site-ul acesta în deriva mea zilnică pe net şi mă gândeam că merită să vadă şi alţii cum arta poate fi făcută şi din... praf. Şi când te gândeşti că praful adunat în spate, pe lunetă, la maşinile care au haion, era o adevărată sursă de gânduri "bune" la adresa curăţeniei drumurilor de pe la noi... numai ce ieşeai cu maşina de la spălătorie, că şi se punea praful pe ea... Uite că unii au ştiut să speculeze foarte creativ chestia asta şi se poate vedea ce a ieşit. Şi mai zicea Arghezi... "din bube, mucegaiuri şi noroi..."... iaca se poate şi din colbul drumurilor :)
Zâmbesc pe sub mustaţă când mă gândesc că zilele astea am mai dat pe net de o fotografie a unei maşini de la salubrizare, cu o mătură rotativă în faţă care cică făcea curăţenie :)) ... tot ceea ce a reuşit să facă era un nor imens de praf împrăştiat în cele patru zări, praf care până la urmă tot în plămânii riveranilor, în casele şi pe maşinile lor ajungea...
N-ai cu cine, bă... N-ai cu cine...
Ce vrei bă? Nişte prăfuiţi...

2 comentarii:

  1. :) Bun articol! M-ai facut sa zambesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Până mai putem zâmbi sau şi mai bine... să facem pe altcineva să zâmbească... eu zic că încă nu e totul pierdut :)

    RăspundețiȘtergere