sâmbătă, 6 noiembrie 2010

FelixOpel ediţia a 4-a - 111 ani de Opel






Un sfârşit de săptămână plin, cu ocazia întâlnirii anuale a comunităţii ClubOpel.com, devenită deja tradiţie şi care anul acesta a purtat numele de FelixOpel ediţia a 4-a, având ca temă 111 ani de Opel.
Nu prea am timp acum să vă povestesc ce şi cum, că mă grăbesc să ajung la cina festivă şi la tradiţionalul (şi imensul) tort pe care îl pregătim în fiecare an.
Cât despre restul fotografiilor, aveţi puţintică răbdare ;)

later edit:


7 comentarii:

  1. O comunitate manipulata de cativa jmekeri de bucuresti. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  2. O comunitate in care din cate stiu eu toata lumea s-a simtit extraordinar de la o editie la alte si din cate se vede mergem din bine in foarte bine!!! Asteptam cu nerabdare editia a-V-a unde poate o vom lungi la o saptamana!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Reusit montajul, cu rezonanta mesajul.
    Cel putin pentru mine.
    Ririnel, jmekerii aia ne primesc cu drag de cate ori ajungem la ei. La fel de jmekeri sunt si cei din Cluj, Turda, Alba, Arad, Sebis, Timisoara, Sibiu, Brasov, etc... Daca tu zici ca suntem manipulati, sunt de acord cu tine. Si pot sa zic da, ne manipuleaza in fiecare an sa organizam cate o intalnire a celor cu Opel@Heart. A celor cu Opel@Heart, nu a carcotasilor care ne musca de cur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Libra, nu iti bate capul. Daca era barbat pe cat de rotund se da, ar fi scris:
    "jmekeri de bucuresti care m-au ajutat de fiecare data cand le-am cerut ajutor" ;)

    din p.m.d.v: R.I.P. ririnel

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt din Bucuresti, am fost pt prima oara la Felix si ca zona si ca prilej; a fost superrr ; si chiar asa sa fi suparat pe cineva ? poate doar pe Libra (Liviu) ca l-am sunat cu noaptea in cap ca n-aveam nr. de la Carmena si cei de acolo inca nu deschisese; in fine felicitari si multumiri celor care au avut initiativa si au facut efortul sa ne adune , sper ca si la anul sa pot ajunge
    shjnock - ( clubopel.com )

    RăspundețiȘtergere
  6. Am zis "de.." nu "din..."

    @Libra: Cine deschide bine ochii vede nu numai carcotasii, ci si catelusii care nu musca ci pupa locul precizat de tine.
    Opel@heart nu este acelasi lucru cu clubopel@heart! Aici fac unii confuzie. Cu opel@heart ramai o viata, cu clubul la inima ramai atata timp cat ai un interes: afacere pe baza "clubului" sau prietenie f. stransa cu cineva care are.

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte bun raspunsul Libra...
    Nimeni nu a manipulat pe nimeni si fiecare care a participat la aceasta intrunire a facut-o din pura placere si fara constrangerea nimanui (ca nimeni nu te obliga sa scoti bani din buzunar ca sa petreci cateva zile cu cei cu Opel@Heart), fiecare bucurandu-se cum doreste de timpul petrecut acolo...

    RăspundețiȘtergere